pirmdiena, 2011. gada 10. janvāris

Albums kā kafijas krūzīte

Man ir ļoti jauka draudzene no Kanādas, ar kuru iepazinos Austrālijā, pavadot pusgadu brīvprātīgā darba skoliņā. Starp pienākumiem, uzdevumiem, mājas darbiem un brīvprātīgā darba sesijām mums patika vienkārši papļāpāt, sēžot parkā uz soliņa vai malkojot aukstu kafiju ar saldējumu vietējā tirdzniecības centrā, kurā darbojās gaisa kondicionieri, radot patīkamu vēsumu salīdzinājumā ar ārā valdošo tveici.

Tāpēc, ieraugot albumu veidošanas mākslinieces un reizē arī kanādietesVilnas Furstenbergas (angļu val. - Wilna Furstenberg) veidoto kafijas albumu, divreiz nedomāju. Nolēmu, ka manai Kanādietei noteikti šāds jāuzdāvina. Pats interesantākais ir tas, ka albums veidots, par pamatu ņemot izlocītu plastmasas Starbucks kafijas krūzīti.


Tā nu arī es nopirku kafiju vietējā Starbucks (principā der jebkurš kafijas veikals, kurš piedāvā kafiju ņemt līdzi plastmasas vai kartona krūzītē), izārdīju tās pamatni un uz tās uzlīmēju Vilnas sagatavoto kafijas albuma vāciņu. Arī pārējās lapas ir Vilnas radītas un pieejamas jaukā portālā, kas latviski sauktos DiviZirņiSpainī (jeb TwoPeasInABucket) un kurš veltīts albumu veidošanai, līmēšanai un skrapbookingam (angļu val. - scrapbooking; zinu, ka ļoti neveikli ir šo vārdu lietot latviski, tāpēc jau kuro dienu domāju tam tulkojumu.. varbūt varat palīdzēt!).

Te ir galarezultāts!

Kāpēc gan arī Tev nepamēģināt?  

Uzklikšķini uz šo saiti un bez maksas (!!!!) izprintē Vilnas radīto kafijas grāmatiņu (pirms tam gan Tev būs jāpierakstās TwoPeasInABucket lapas draugu pulkā) uz krāsu printera, salīmē tajā iekšā savas vai savu draugu fotogrāfijas, pievieno mazas zīmītes, kurās velti vai nu pateicības vārdus vai vienkārši pierakstīti tās dienas notikumi, un lielisks albums gatavs! Ak jā, lai albuma vāciņi būtu stingrāki, noteikti izmanto pamatam kādu kafijas krūzīti. Un neaizmirsti lapas vai nu salīmēt vai sašūt kopā. Lai veicas!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru