trešdiena, 2011. gada 2. marts

Tirdziņš par godu Madagaskarai

Man ir talantīga draudzene Andželīna, kura pati darina dažādas brošas, piespraudes, matu lentes un ko vēl tik ne dienas, vakara frizūrām, izejamajām vai vienkāršām mājās būšanas dienām. Tad nu lūk. Viņa nesen izdomāja, ka vēlas jūlijā doties uz Madagaskaras salu, lai palīdzētu trūcīgajiem un izglītotu vietējos rotaslietu pagatavošanā, kas palīdzētu nākotnē ikdienas maizītes pelnīšanā.

Par godu šim braucienam Andželīna nolēma sarīkot labdarības tirdziņu - visai meitenīgu padarīšanu, kurā paziņas un draudzenes malkotu vīnu, baudītu uzkodas, pļāpātu uz mājas balkona, baudītu saulrietu, bet vakara izskaņā iegādātos arī kādu brošu vai kaklarotu, kuru tirdzniecības ieņēmumi tiktu virzīti cēlajam mērķim - Madagaskaras braucienam. 

Tā arī sestdien notika. Es vēl pieteicos pārdot pašdarinātas klades un foto albumus, bet draudzene Jasmīna - pārdot brošas. Arī mūsu tirdzniecības ienākumi tika mesti Madagaskaras krājkasītē.

Vakars izvērsās ļoti jauks. Andželīnas brālis pasākuma un brīža iedvesmots vēl viesiem paralēli  sarīkoja neoficiālu diskotēku - viņa istabā jau bija uzstellētas disko gaismas (viņam nesen bija dzimšanas diena, kas bija jānosvin), arī skaļa deju mūzika tika zibenīgi noorganizēta. Viesiem atlika vien tikai kustināt kājas un rokas, un dejot! Es vēl pacentos un saplēsu kādas dejotājas vīna glāzi... vārdu sakot, vakars izdevās ! Sanāca ne tikai izklaidēties, bet arī savākt nedaudz līdzekļus labdarībai! Tāpēc Madagaskara, kas ir viena no trūcīgākajām nācijām pasaulē, lai turās - uz turieni drīz dosies Andželīna!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru