svētdiena, 2011. gada 6. marts

Otrkārt, taisam digitālu kāzu albumu

Reiz lapojot interneta blogu lappuses atklāju fantastiskas "Curated" digitāla albuma sagataves, ko radījuši Paislee Press mākslinieki. Rezultāts ir fantastisks - kičīgas albuma lapas, skaistas krāsu gammas un varbūt pat relikvijas no labajiem 60.-ajiem. Kā reizi ideāls veids, kā sākt kāzu foto albuma veidošanu. 

Zinu, jau zinu, man vēl rokas niez ķerties pie papīra albuma veidošanas, taču neskādē lielo darbu iesākt ar Curated albuma digitālajiem izklājumiem, pavadot kādu laiku darbojoties ar datoru un Photoshop programmu. Man jau šķiet, ka sākums ir lielisks! Palūkojiet, te ir pirmās kāzu albuma lapas ar fotogrāfijām no mūsu Austrālijās kāzām.

Manā kāzu dienā nobira arī pāris asariņas, jo mana ģimene, radi un draugi šajā brīdī atradās Latvijā. Taču asaras lija tik īsu brīdi, jo divus mēnešus vēlāk skaistas un atraktīvas kāzas svinējām jau Latvijā - kas ir lielisks iemesls kāzu albuma veidošanai papīrā!

 
Kad nu visas albuma lapas būs gatavas, varēšu to nodot drukai. Ir dažādas kompānijas, kas piedāvā  foto albumu radīt internetā - izvēlēties fotogrāfiju secību, albuma vāciņus. Gala rezultātā rokās iekrīt skaists albums cietos vākos!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru